Serviciile noastre

Print DTG

Direct to Garmet printing, print direct în țesătură. Folosim cerneluri de calitate, rezistente în timp, pentru printuri care nu se crapă și nu se dezlipesc la prima spălare. Tehnologiile au evoluat și noi ținem pasul cu ele.

Colant textil / termotransfer

 Metoda perfectă pentru grafică în una sau două culori, pentru logo-uri, texte, numere sau forme specifice. Folosim colante de calitate, extrem de rezistente la spălări repetate, perfecte pentru echipamente sportive sau textile promoționale.

Serigrafie

 O metodă de personalizare foarte populară atunci când vorbim de volume mari și deadline strâns. Personalizarea prin serigrafie se realizează cu ajutorul sitelor serigrafice, pentru fiecare culoare în parte, iar prin suprapunerea acestora se poate ajunge și la grafici detaliate.

Procesul creativ

 

01. Consultanță

Suntem aici să îți răspundem la orice întrebare legată de personalizare, pentru a înțelege fiecare metodă de personalizare în parte și pentru a te decide care se potrivește cel mai bine cu nevoile tale.

02. Design

Dacă nu ai grafica pregătită sau ai un anumit model care trebuie refăcut,îmbunătățit, vectorizat și așa mai departe, echipa noastră de graficieni te poate ajuta să ai un design gata de print.

03. Personalizare

Orice metodă de personalizare ai alege, print DTG – direct în țesătură, termotransfer sau serigrafie, punem accent pe calitatea produselor/serviciilor oferite și pe termene scurte de execuție a comenzilor.

Ai o întrebare?

Dacă ai o întrebare pentru noi, nu ezita să ne scrii.

11 + 9 =